Header afbeelding

Top 10 hotels in Malta

Van budgetvriendelijke hotels tot aan luxe all inclusive resorts

Een vakantie naar Malta is altijd een goed idee! Wij begrijpen dat een verblijf in een goed hotel onmisbaar is voor een geslaagde vakantie. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met de 10 beste hotels in Malta.

Deze hotels zijn goed beoordeeld, hebben een goede ligging, staan bekend om hun goede service of hebben een breed scala aan faciliteiten. Kijk welk hotel bij jou past en boeken maar!

1. Luna Holiday Complex *** in Mellieha

✔️ Budget optie

✔️ Altijd zon op de rooftop pool

✔️ Gezellige poolbar

Dit appartementencomplex is een gezinsvriendelijk complex in Mellieha en heeft bijzondere faciliteiten. Zo heeft het naast een verkoelend zwembad op de begane grond ook een zwembad op het dakterras! Dus voor de liefhebbers van zon is dit complex ideaal!

Boek je verblijf

2. Qawra Palace Resort & Spa **** in Qawra

✔️ Prachtig uitzicht op Salina Bay

✔️ Uitgebreide all inclusive formule

✔️ Het bruisende nachtleven van Bugibba op 10 minuten lopen

Dit 4-sterrenhotel ligt direct aan de strandboulevard en beschikt over een heerlijk buitenzwembad. Genieten van het prachtige uitzicht op zee doe je hier ook zeker. Ook heb je hier de optie om all inclusive te verblijven. Zo beleef je een écht een onbezorgde vakantie!

Boek je verblijf

3. H Hotel **** in St. Julians

✔️ Adults only hotel

✔️ Zwembad op het dakterras

✔️ Suites met hottub

Dit luxe adults only hotel ligt in de bruisende badplaats St.Julians. Hier is altijd wel wat te beleven! Geniet van het zonnetje aan het zwembad op het dakterras met een cocktailtje in je hand. Op zoek naar wat extra luxe? Boek dan een suite met hottub!

Boek je verblijf

4. Grand Hotel Excelsior ***** in Valletta

✔️ In het centrum van de hoofdstad Valletta

✔️ Klein privéstrand

✔️ Vanuit het zwembad over de Marsamxett Harbour

Het hotel beschikt over een binnen- en buitenzwembad, een buffetrestaurant en zelfs een heerlijke spa. Chill! Met kinderen op vakantie? Dan is dit hotel ook ideaal. De hele dag door is er namelijk een activiteitenprogramma en entertainment. Ook heeft dit hotel een klein privéstrand, dus alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie is binnen handbereik!

Boek je verblijf

5. Hotel Ta' Cenc & Spa ***** op Gozo

✔️ Kleinschalig 5-sterrenhotel

✔️ Heerlijke warmte in het stoombad

✔️ Maar liefst 3 zwembaden

Ontdek de authentieke charme van de ruime kamers, prikkel je smaakpapillen in de restaurants en verwen jezelf met een ontspannende behandeling in de bekroonde spa. Met adembenemende uitzichten op de azuurblauwe zee is dit 5-sterrenhotel de ideale bestemming voor een onvergetelijke vakantie!

Boek je verblijf

6. AX The Palace ***** in Sliema

✔️ Moderne en elegante inrichting

✔️ Zonnig dakterras met loungebar

✔️ Op 5 minuten lopen van de boulevard

Ervaar ultieme luxe en elegantie in dit vijfsterrenhotel, gelegen in het hart van het bruisende plaatsje Sliema. Laat je verwennen met heerlijke gerechten in de restaurants, geniet van het zonnetje aan het zwembad op het dakterras en kom even helemaal tot rust in de exclusieve spa. 

Boek je verblijf

7. Kempinski San Lawrenz ***** op Gozo

✔️ Een echt paradijs op Gozo

✔️ De service is hier echt top

✔️ 5 zwembaden 

Dit luxueuze resort is werkelijk een paradijs op aarde, waar gasten worden verwend met uitmuntende service en gastvrijheid. Met maar liefst 5 zwembaden biedt het resort volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de mediterrane zon. Ontdek de schoonheid van Gozo vanuit dit idyllische resort, waar luxe en comfort samenkomen voor een onvergetelijk verblijf!

Boek je verblijf

8. Radisson Blu Resort & Spa Golden Sands ***** in Mellieha

✔️ Groot privéstrand in een prachtige baai

✔️ Ontspannen in het wellnesscentrum

✔️ Mogelijkheden voor duiktrips

Gelegen aan een groot privéstrand in een schilderachtige baai, biedt dit resort de perfecte ontsnapping aan de drukte. Ontspan in het uitgebreide wellnesscentrum of verken de onderwaterwereld van Malta met spannende duiktrips die vanuit het resort worden aangeboden. Er is hier voor ieder wat wils!

Boek je verblijf

9. The Embassy Valletta Hotel **** in Valletta

✔️ Fenomenaal uitzicht over Valletta

✔️ Afkoelen in de rooftop pool

✔️ Filmpje kijken in de mini-bioscoop

Geniet van een adembenemend uitzicht over de historische stad vanaf ons dakterras. Geniet van een verkoelend drankje in de rooftop pool terwijl je de zonsondergang bewondert. Zin om even een filmpje te kijken? Ook dit kan! Dit hotel heeft namelijk een eigen mini-bioscoop.  Ervaar luxe en comfort op zijn best tijdens je verblijf in dit prachtige hotel.

Boek je verblijf

10. The Duke Boutique Hotel *** op Gozo

✔️ Prachtig boutique hotel op het eiland Gozo

✔️ Naast de tuinen van Villa Rundle

✔️ Luxe designkamers

Ontdek het charmante The Duke Boutique Hotel, een echt juweeltje gelegen op het betoverende eiland Gozo. Gelegen naast de weelderige tuinen van Villa Rundle, biedt dit prachtige boutique hotel een oase van rust en stijl. Laat je verwennen in de luxe designkamers en geniet van een onvergetelijk verblijf.

Boek je verblijf

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. top 10 hotels malta
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.