Boek jouw SecretStay

Privacybeleid SecretStays

Op deze pagina lees je het gehele privacybeleid van SecretStays, bestaande uit:

1. Privacy statement
     1.1 Identiteit
     1.2 Doelbinding en grondslag
     1.3 Opslagduur
     1.4 Recht op inzage en rectificatie
     1.5 Ontvangers persoonsgegevens
     1.6 Cookies en profiling
     1.7 Websites van derden
     1.8 Social media

2. Beschermingsbeleid
     2.1 Functionaris gegevensbescherming
     2.2 Verwerkingsovereenkomsten partners

 

1. Privacy statement

In deze privacy statement van SecretStays wordt toegelicht welke persoonsgegevens door SecretStays worden verzameld, op basis van welke grondslag deze door SecretStays gebruikt mogen worden, waar deze worden opgeslagen en hoe deze opgevraagd en aangepast of verwijderd kunnen worden. SecretStays gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. SecretStays houdt zich daarbij aan de toepasselijke privacywetgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming en het Uitvoeringsbesluit. 
  

1.1 Identiteit

SecretStays, onderdeel van WeFlyCheap BV
Assiesplein 1A
8011 XD Zwolle
Nederland

KVK nummer: 68176317
BTW nummer: NL857333057B01

Contact: contact@secretstays.nl
  

1.2 Doelbinding en grondslag

SecretStays verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van haar eigen marketing activiteiten. Persoonsgegevens zullen nooit zonder expliciete toestemming worden gedeeld met derden. Hieronder staat uitgelegd welke persoonsgegevens SecretStays verwerkt, met welk doel en of de persoonsgegevens ook voor dit doel zijn verkregen (doelbinding). Grondslag is een reden op basis waarvan SecretStays persoonsgegevens mag verwerken.

Persoonsgegevens
SecretStays verwerkt de onderstaande persoonsgegevens van klanten:
Naam/ voorletters/ tussenvoegsel / adres / postcode / woonplaats / land / telefoonnummer / e-mailadres / geslacht / geboortedatum.

SecretStays verwerkt de onderstaande persoonsgegevens van werknemers:
Salarisgegevens (van werknemers) / kopie identiteitsbewijs of paspoort / BSN-nummer

Doel
SecretStays verwerkt persoonsgegevens voor een aantal doeleinden. Deze staan hieronder verder toegelicht. Als communicatiemiddelen gebruiken we:

Daarnaast gebruiken wij:

Toestemming
Alle persoonsgegevens die in het beheer van SecretStays zijn verkregen met expliciete toestemming. De toestemming kan op ieder moment worden ingetrokken. De verwerking van persoonsgegevens zoals e-mailadressen en telefoonnummers zijn een noodzakelijke voorwaarde om te kunnen communiceren met onze klanten. Het niet verstrekken van deze persoonsgegevens betekent dat er geen gebruik kan worden gemaakt van deze diensten. Het niet verstrekken of het intrekken van toestemming voor het gebruik van jouw persoonsgegevens betekent dat hier niet actief gebruik van wordt gemaakt. Deze gegevens blijven in de databases van SecretStays staan voor zolang dat noodzakelijk is, tenzij gevraagd wordt deze te verwijderen. Voor het gebruik van beeldmateriaal waar (oud)werknemers op staan is eveneens expliciet toestemming gevraagd. Dit is een wettelijke verplichting.
 

1.3 Opslagduur

SecretStays bewaart de persoonsgegevens zolang als nodig is voor het doel waarmee ze zijn verwerkt. 
  

1.4 Recht op inzage en rectificatie

Gebruikers van de diensten van SecretStays hebben recht op inzage, beperking en rectificatie van de door SecretStays opgeslagen persoonsgegevens. Deze inzage en/of rectificatie kan tot stand komen door:

  1. Een direct verzoek aan het adres van SecretStays op het e-mailadres contact@secretstays.nl. SecretStays zal in dat geval een aanpassing doen aan of een uitdraai maken van de door haar opgeslagen persoonsgegevens van die specifieke gebruiker/klant.
  2. Het zelfstandig inzien en aanpassen van de door SecretStays opgeslagen persoonsgegevens via het profiel in de e-maildatabase van SecretStays. Dit is in te zien en aan te passen via de door SecretStays verstuurde mailings.

Wissen van persoonsgegevens
Gebruikers van de diensten van SecretStays zijn gerechtigd om de door SecretStays opgeslagen persoonsgegevens geheel of gedeeltelijk te laten wissen. Dit verzoek kan ingediend worden door een mail te sturen naar contact@secretstays.nl

Alle verzoeken aan SecretStays zullen binnen vier weken worden beantwoord.
  

1.5 Ontvangers persoonsgegevens

SecretStays werkt met een aantal systemen waarin persoonsgegevens worden opgeslagen. Deze systemen zijn in het beheer van een technische partner die garant staat voor de bescherming van de persoonsgegevens. SecretStays maakt gebruik van:

SecretStays maakt geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming of ‘profiling’.
  

1.6 Cookies en profilering

Cookies zijn tekstbestandjes die op uw computer of mobiele apparatuur worden opgeslagen wanneer u een website van SecretStays bezoekt.  Op de website(s) van SecretStays worden cookies gebruikt om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Daarmee hoeft u bijvoorbeeld niet steeds dezelfde informatie in te vullen en kunt u eenvoudiger door de betreffende website navigeren.

Daarnaast kan SecretStays gebruik maken van analytische cookies om het gebruik van de website(s) van @ te analyseren en te verbeteren. Daarvoor maakt SecretStays gebruik van Google Analytics. De verkregen informatie, waaronder het IP adres van uw apparaat, wordt door Google opgeslagen in de Verenigde Staten. Voor meer informatie lees het privacybeleid van Google en het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

SecretStays maakt gebruik van cookies van Facebook om u relevantere advertenties op Facebook te kunnen vertonen. De verkregen informatie, waaronder het IP adres van uw apparaat, wordt door Facebook opgeslagen in de Verenigde Staten. Voor meer informatie lees het privacybeleid van Facebook.

Het al of niet toestaan van cookies kunt u wijzigen in de instellingen van uw browser.
  

1.7 Websites van derden

De website van SecretStays kan verwijzingen naar andere websites bevatten, zoals hyperlinks. SecretStays is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het verwerken van persoonsgegevens door die websites. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op het gebruik van die websites van derden.
  

1.8 Social media

De social media knoppen op deze website zijn opgenomen om pagina’s te kunnen delen via social media netwerken Twitter en Linkedin. Indien u op deze knoppen klikt worden uw persoonsgegevens verwerkt door het desbetreffende social media netwerk. Lees de  privacyverklaringen van Twitter en LinkedIn om te zien hoe deze netwerken met uw persoonsgegevens omgaan.

  

2. Beschermingsbeleid

Hieronder staat het beschermingsbeleid van SecretStays nader toegelicht. SecretStays heeft een functionaris gegevensbescherming aangesteld en met al haar partners verwerkingsovereenkomsten afgesloten.
 

2.1 Functionaris Gegevensbescherming

SecretStays is op grond van artikel 37 van de AVG verplicht een FG aan te stellen omdat SecretStays vanuit haar kernactiviteiten op grote schaal gegevens van individueel vastlegt en op basis daarvan profiling toepast.

SecretStays heeft een Functionaris Gegevensbescherming (FG) binnen haar organisatie aangewezen, die toeziet op de juiste verwerking en bescherming van jouw persoonsgegevens. Een belangrijke taak van de FG is intern toezicht houden op het naleven van de privacywet. Dit kan onder andere door:

Hieronder vindt u de gegevens van de door SecretStays aangestelde FG:

Jeroen Horstman
Functionaris Gegevensbescherming
jeroen@weflycheap.nl
  

2.2 Verwerkersovereenkomsten partners

SecretStays heeft de verwerking van bepaalde gegevens uitbesteed aan de hieronder opgesomde partners. Per partner is er een verwerkersovereenkomst, (voorheen ‘bewerkersovereenkomst’ in de Wbp) aangegaan welke voldoet aan de nieuwe AVG / GDPR eisen. U kunt per partij de verwerkersovereenkomst downloaden door op de naam te klikken.

SecretStays zal verder geen gegevens aan andere partijen verstrekken dan de hierboven bedoelde, tenzij dat wettelijk is toegestaan of is verplicht.

Beveiliging en bewaring

SecretStays neemt passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens te beperken. SecretStays zorg er bijvoorbeeld voor dat alleen bepaalde personen toegang hebben tot uw gegevens, dat die toegang is afgeschermd en door gebruik te maken van firewalls, veilige servers en gegevensverwerkingsovereenkomsten met derden.

SecretStays bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is. Dat betekent dat SecretStays uw gegevens niet langer bewaart dan nodig is om de betreffende dienst(en) aan u te leveren. Het voorgaande is niet van toepassing indien SecretStays uw gegevens langer moet bewaren op grond van een wettelijke verplichting.

Wijzigingen

SecretStays kan deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd.

  

Klachten of vragen

Voor klachten of vragen over ons privacybeleid, beschermingsbeleid of onze procedure datalekken kun je contact opnemen via privacy@secretstays.nl. SecretStays wil je hierbij erop wijzen dat je gerechtigd bent een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens indien er sprake is van onjuist gebruik dan wel bescherming van jouw persoonsgegevens.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten